Pražský závod SGP se přesouvá/SGP in Prague postponed

Pražský závod SGP se přesouvá/SGP in Prague postponed

Vzhledem ke směrnicím o ochraně zdraví a bezpečnosti vydaným vládou České republiky v souvislosti s obavami o COVID-19 (koronavirus) byl závod 2020 Anlas Czech Republic FIM Speedway Grand Prix, původně plánovaný na 13. června, odložen. Toto rozhodnutí bylo učiněno po pečlivém zvážení a konzultacích s Mezinárodní motocyklovou federací FIM, promotérem BSI Speedway, Autoklubem České Republiky a pořadatelem Auto klubem Markéta, s obavami o bezpečnost jezdců a nemožnosti účasti fanoušků.

Akce se připravuje na září. Přesné datum bude zveřejněno v následujících několika dnech. Již zakoupené vstupenky budou v platnosti na náhradní termín. Předprodej vstupenek na nový termín bude zahájen předběžně od 1. srpna. Fanouškům, kterým nevyhovuje náhradní termín, je umožněno vystavení voucheru na příští rok, a to všem, kteří svůj požadavek vysloví do 13. června 2020.

2020 ANLAS CZECH REPUBLIC FIM SPEEDWAY GRAND PRIX POSTPONED UNTIL SEPTEMBER

Due to health and safety directives issued by the government of the Czech Republic amid concerns over COVID-19 (coronavirus), the 2020 Anlas Czech Republic FIM Speedway Grand Prix, originally scheduled for 13 June, has been postponed until September.
This decision was made after careful consideration and consultation with the FIM, BSI Speedway, ACCR (Autoklub České Republiky) and the Marketa Stadium promoter, with the well-being of riders and supporters remaining the top priority.
The re-scheduled date in September will be announced in due course, with further event details to be made available as soon as they have been finalised.
All tickets already purchased for the event will remain valid for the revised date, and ticket sales will re-commence on 1 August. If the new date doesn't suite to you, you must ask for refund until June 13th 2020