2023 Prague FIM Speedway GP of Czech Republic už číhá za rohem

2023 Prague FIM Speedway GP of Czech Republic už číhá za rohem

Přímý přenos SGP v Praze se vrací na obrazovky ČT sport

Kvapem se nám blíží 27. ročník našeho nejprestižnějšího závodu 2023 Prague FIM Speedway GP of Czech Republic. Přidte se podívat a podpořit naše kluky, kteří si budou měřit síly s těmi nejlepšími. At je slyšet podpora českých fanoušků, kteří potáhnou české závodníky k co nejlepším výsledkům.

Na postu divoké karty neuvidíme nikoho jiného než pardubického jezdce Václava Milíka, prvním náhradníkem je nový finalista závodů Speedway European Chamopinship Jan Kvěch a druhým náhradníkem se stal slánský Eduard Krčmář.
Na startovní listinu MS juniorů do 21 let pod názvem 2023 Prague FIM SGP2 of Czech Republic si ještě musíme počkat, a to minimálně do soboty, kdy se hádanka mírně rozmotá. Konají se totiž tři kvalifikační kola, z kterých budou známí postupující jezdci. Pak už jen počkat kdo získá divokou kartu na zbylá místa a pořadatel pražského závodu pak bude mít čas rozhodnout o tom, kdo bude na závodě v Praze nosit vestu s číslem 16,17 a 18.

Jestli jste si ještě nestihli koupit vstupenku, tak je ten správný čas to napravit. Lístky nám totiž velmi rychle mizí. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal.
A pokud chcete přehlučet ostatní fanoušky, pak stojí za to investovat do fan balíčku, který kromě vstupenek na oba závody obsahuje i nadupané věci od Czechia Speedway! Byla by škoda tuto velkolepou podívanou zakončenou ohňostrojem prošvihnout.