Přímý přenos SGP v Praze se vrací na obrazovky ČT sport

Přímý přenos SGP v Praze se vrací na obrazovky ČT sport

Přímý přenos SGP v Praze se vrací na obrazovky ČT sport

Závod SGP, který se bude konat v Praze již 3. června 2023 bude zdarma vysilán na kanále ČT Sport.

Po dohodě mezi promotérem FIM Speedway WBD Sports a ČT Sport došlo k závěru, že nejdéle trvající závod SGP bude odvysílán živě pro národní publiku v ČR zdarma, a to již druhou sezonu! Neuvěřitelných 12 z posledních 21 vítězů Speedway GP v české metropoli ve stejném roce vyhrálo světový titul, takže o vítězství v letošním závodě bude opět velký boj!

Čeští diváci mohou sledovat celou sezónu FIM Speedway GP s plným pokrytím v aplikaci Eurosport, počínaje zahajovacím závodem Tehnix FIM Speedway GP Chorvatska 29. dubna.
Aplikace Eurosport bude obsahovat veškeré záběry z boxů, reakce jezdců na startu i záběry z palubních kamer! Chystá se také promítání přímých údajů o aktuální rychlosti jezdců. A pokud by toho čeští diváci neměli i tak dost, mohou na Eurosportu 1 sledovat také 45minutový highlight show z každého závodu. Mimo jiné se navíc předplatitelům otevírá také sledování seriálu World Cup, který se uskuteční 25.-29. července ve Wroclawi.
Laura Manciet, ředitelka šampionátu FIM Speedway, je velmi potěšena, že je zde možnost přinášet českým fanouškům neplacené vysílání z legendární pražské Markéty. „Jsme potěšeni, že můžeme našim českým fanouškům přinést FIM Speedway GP – Praha ve spolupráci s ČT Sport již druhou sezonu.
„Loni se na stupních vítězů ve svém domě umístil Slovák Martin Vaculík a jsem si jistá, že nás i nyní čeká nezapomenutelná závodní noc. Naše pražská akce má neuvěřitelnou historii s legendami včetně Tonyho Rickardssona, Grega Hancocka, Nickiho Pedersena a Jasona Crumpa. Těšíme se, že k tomu přidáme další kapitolu skvělého příběhu, a to živě na ČT Sport.“

2023 SPEEDWAY GP CALENDAR:
29.4.2023 Tehnix FIM Speedway GP of Croatia
13.5.2023 Orlen FIM Speedway GP of Poland – Warsaw
3.6.2023 FIM Speedway GP of Czech Republic – Prague
10.6.2023 FIM Speedway GP of Germany – Teterow
24.6.2023 FIM Speedway GP of Poland – Gorzow
15.7.2023 FIM Speedway GP of Sweden – Malilla
12.8.2023 FIM Speedway GP of Latvia – Riga
2.9.2023 FIM Speedway GP of Great Britain – Cardiff
16.9.2023 FIM Speedway GP of Denmark – Vojens
30.9.2023 FIM Speedway GP of Poland – Torun

Zdroj a foto: Discovery Event Sports